Torrente Game Blogja

Torrente megmondó blogja a játékiparról és a játékokról, melyben nem tisztel senkit és semmit!

Friss topikok

  • Brekicc: @StupidEarthMonkeY: Ha a többi nagy gyártónak is lennének olyan erős brandjei mint a Nintendonak, ... (2014.01.23. 07:04) Szopórolleren a Nintendo?
  • Brekicc: @StupidEarthMonkeY: Sztem a legalitás itthon nem jelent sok embernek problémát, a PS4 hiba pedig a... (2014.01.23. 07:02) Hírek a Gamer világból 01.22.

Archívum

Hírek a Gamer világból 01.23.

2014.01.24. 02:00 Brekicc

  • middle.jpgVihar a biliben a Blizzard-nál. A cégóriás úgy gondolja, hogy helyénvaló beperelni egy kínai céget a Hearthstone kártyajátékuk plagizálásáért. Csendben azért megjegyezném, hogy már eleve a Blizzard-nak sem a saját ötlete volt a kártyajáték, mint műfaj, persze azért csúnya dolog 1-1-ben lenyúlni valamit.
  • Szintén Hearthstone vonatkozás, hogy megkezdődött a nyílt Béta bla-bla-bla. Na most akit eddig érdekelt, de olyan béna volt hogy se a Gamestar-nál, se a Reddit-en vagy egyéb helyeken nem tudott behúzni egy kulcsot, az megérdemli, hogy ne is játszon vele.
  • Jó hír Star Wars Fanoknak! elindult az első ingyenes online űrhajó(repülő?) szimulátor a Star Wars: Attack Squadron bétatesztje. A rossz hír, hogy csak a meghívottak nyúzhatják a stuffot a Január 28-ig tartó első etapban, a jó hír viszont az, hogy ingyenes lesz és ha nem szúrják el nagyon, akkor az X-Wing és Tie Fighter rajongók könnyfóliás szemmel lőhetik majd ki végre Lando-t & a Millenium Flakont.
  • Microsoft-éknak jól megy a szekér. A közkézre adott jelentés szerint a töketlenkedéseik ellenére is jól fogy az Xbox One. Eddig nem kevesebb, mint 3.9 millió talált gazdára világszerte. Ha minden piacot ki tudtak volna szolgálni, szerintem ez még sokkal több is lehetett volna.
  • Az új Tomb Raider fejlesztésével kapcsolatban sajnos nem volt viszont ilyen nagy a jókedv az Xbox One háza táján, ugyanis azt mondták a fejlesztők, hogy míg a PS4 simán megugrotta a lécet, az X1-nek azért meggyűlt a baja vele és több gond volt az optimalizálással.
  • A Cyberpunk 2077-el kapcsolatban felröppent a hír, hogy meglepő módon szerepjáték lesz, ami Open World-ben játszódik(azért mondjuk a CD Projekt-ből sejteni lehetett), és hogy valószínűleg csak 2015-ben jön PC, PS4, Xbox One szentháromságra. (R.I.P. PS3, X360 hahaha...)
  • Elder Scrolls Online M-es ESRB-t kapott és mindenféle híres színész fogja majd a karakterek szinkronhangját adni, hogy minél több madarat fogjanak meg az elavult havi díjas konstrukció ellenére is majd a megjelenéssel. Szerintem ez még mindig nem biztos hogy elég lesz a hosszú távú sikerhez.
  • Szőröznek az Assassin's Creed filmmel. Állítólag most megtalálták a rendezőt(Daniel Espinosa) hozzá(én Nolan-nek, vagy Cameron-nak örülnék), de szerintem ennek a sok töketlenkedésnek vagy egy nagyon rossz film lesz a vége, vagy egy nagyon rossz film Fassbender nélkül.
  • Az első jó hír az évben, hogy vsz. tök cool játék lesz az Assassin's of Middle Earth. Nekem tökre felállt tőle, pedig viszolyogtam de a tréler meggyőzött. Sasoljátok: http://youtu.be/pFgvvgGEpkQ

Szólj hozzá!

Címkék: microsoft blizzard cd projekt Star Wars hearthstone Tomb Raider cyberpunk 2077 Playstation 4 Xbox One assassins Creed MIddle-Earth Shadow of mordor

A bejegyzés trackback címe:

https://pipboy.blog.hu/api/trackback/id/tr665779126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása